Aurora ulddækken – Orange

kr.629,00kr.749,00

Canelana AURORA er et smukt vævet dækken i ren merinould. Det er dejligt for hunden at have på i bilen når det er kold, og fint at have på før, under og efter træning eller en gåtur.

AURORA ulddækken er fortrinlig i efteråret, når hunden er let aktiv om vinteren, eller på dage hvor vejret er lidt små koldt.
AURORA er det tyndeste og letteste dækken sammenlignet med Thermo, Touring, og Ambassadør.

Uld absorberer meget fugtighed, og varmer selvom det er vådt. Uld er ikke statisk og lugt sætter sig ikke i et ulddækken som det gør i et syntetisk dækken. AURORA passer det danske halvkolde våde klima perfekt. Det holder hunden varm og tør, uden at være for varmt. AURORA er med sit flotte mønster og farver vores absolut smukkeste dækken.

Canelana ulddækken AURORA har samme pasform som Canelana Thermo, Ambassadør og Lana og sidder som støbt på hunden.
AURORA har et smukt mønster i 3 farver/nuancer. På vores 160cm brede metervare er farvefordelingen 33% til hver farve. Da dækkenerne klippes i forskellige størrelser vil farvefordelingen derfor variere fra dækken til dækken og gøre det helt unikt.

Vaskeanvisning:
Vaskes på uld program med uldvaskemiddel på 30 grader.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Hvorfor ulddækken?

Uld har 3 fantastiske egenskaber:

  • Det varmer
  • Det isolerer
  • Det er åndbart

At holde hundens muskler varme både før og efter tur og træning, kan virke skadeforebyggende og vil hjælpe hunden med at restituere hurtigere.
Ved brug af ulddækken behøver hundens krop ikke bruge unødig energi på at holde kropstemperaturen oppe.
Brug af ulddækken er godt mellem slip på jagtprøver, samt under f.eks. lydighedstræning på en kold dag!

Uld dækken kan være nyttig for alle hunde uanset race. Specielt ældre hunde, hunde med skader eller artroser vil ofte have dårligere cirkulation og dermed fryse lettere.
Uld bør være første valget for enhver hund på kolde og fugtige dage! Stik gerne hånden ind under dækkenet for at mærke om hunden er kold eller varm.

Størrelses guide:
Mål fra midt mellem skulderbladende til haleroden.

Terrier modellen har åbning i bag til haler som står ret op.
NB – AURORA er syet af tyndere stof end Thermo, men er klippet efter samme mål. Thermo fylder mere og det kan derfor tænkes at hunden bør have en str. mindre end den har i Thermo.

Yderligere information

Størrelse

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Skip to content