Yaki Himalaya med Gurkemeje – Churpi ost

kr.50,00kr.90,00

Yaki er en proteinrig og glutenfri vegetarisk, langtidsholdbar snack til hunde baseret på hård ost produceret af nepalesere efter original opskrift fra Himalaya.

Lang tyggetid giver fornøjelse, mindre stress og forebygger plak og tandsten.

Hav altid frisk drikkevand stående og lad aldrig hunden være uden opsyn, mens den tygger på snacken.

Når hunden har gnavet og spist næsten hele stykket, kan du tage endestykket og lægge i mikroovnen ved 800-900W i ca. halvandet minut, og stykket popper op. Tag det poppede stykke ud af mikrobølgeovnen og lad det afkøle i et par minutter. Derefter giver du det til hunden som uden fare for forslugning af et hårdt stykke ost kan fortære det sidste i ro og mag.

OBS: Yaki baren er et naturligt produkt, og ved voldsom tyggeri kan der knække stykker af. Stumper kan puttes i mikroovnen som beskrevet ovenfor, og gives til hunden.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Yaki er produceret i Europa, hvilket betyder, at vi har sparet naturen for en lang rejse fra Asien, men særligt også sikrer en ensartethed i kontrol af mælken og ikke mindst sikrer dyrevelfærd. Gummibåndet, der binder tagget til produktet, er særligt udvalgt, idet det indeholder 97% naturgummi – det nærmeste et gummibånd nærmer sig komplet naturligt.

L: 100-109 g

Tilskudsfoder til hunde
Ingredienser: skummetmælk, citronsyre, gurkemeje
Ikke tilsat salt, farve-, aroma- og konserveringsstoffer
Analyse: råprotein 66,8%, råfedt 7,8%, vand 12,4%, aske 4,5%, fibre 0,3%, gurkemeje 1%

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse

,

Skip to content