Tilbud

Wave RLT Pen Green 1.0

kr.1.039,20

En nem og effektiv måde at behandle med lysterapi.

Wave RLT Pen Green 1.0 arbejder med bølgelænger på 545 nm og 910 nm og en kraft på 205 mW/cm2.
Udviklet af Cavaleros.

Smart meget stærk lysterapi-pen til akutte eller kroniske lidelser som kræver behandling.

Hele 3 bølgelængder samlet i en kraftfuld lysterapi pen:
Grønt lys: 2 x 545 nm
Nær infrarød: 910 nm

3 på lager

Varenummer (SKU): Wave-PEN-green-1 Kategori:

Beskrivelse

OBS. Pen Green 1.0 arbejder med 3 bølgelængder!  2 x 545 nm som kan ses tydeligt og lyser meget kraftigt, samt 910 nm kan ikke ses med det menneskelige øje. Det betyder ikke at DIODERNE er gået i stykker.

WAVE RLT Lysterapi Pen– får dig eller hund (eller hest) til at yde og præstere bedre

Grønt lys er der ikke lavet lige så mange studier af som det røde lys – men man har fundet ud af at det sammen med det røde & nærinfrarøde lys øger behandlingsformen.
Derfor kan det grønne lys bruges som efterbehandling – men det kan også bruges alene mod en lang række sygdomme og problematikker, især nerveskader og behandling på nerver.

Mennesker er særligt følsomme over for grønt lys, da det øger melatoninproduktionen. Melatonin er et hormon, der produceres naturligt i hjernen og i øjets nethinde. Produktionen af melatonin er på sit højeste omkring 5-10 årsalderen og falder med årene. Melatonin bliver især udskilt om natten, og spiller en stor rolle i reguleringen af ens døgnrytme.

Grønt lys giver en behandlingseffekt, der er bedre end rødt lys og ligner den, der er set i tidligere undersøgelser med hvidt lys. Disse resultater er i overensstemmelse med hypotesen om, at retinale fotoreceptorer medierer det antidepressive respons ved sæsonbestemt affektiv lidelse

Ved at samle 3 bølgelængder i LED chip tæt sammen, får hvert område de rette bølgelængder, som de studier der er lavet på området. Vi har valgt at sætte en meget kraftig nærinfrarød bølgelængde sammen med det grønne lys.

WAVE RLT GREEN 1.0 kan bruges alene eller sammen med de andre penne, for et bedre resultat. Vi anbefaler at du bruger grønt lys 1-3 minutter pr område op til 3 gange om dagen og ved efterbehandling kan du nøjes med 1-2 min.
Hold WAVE RLT PEN hen over det område du vil behandle. Du kan enten holde den helt ind til huden, eller op til 15 cm fra. Jo længere væk desto svagere behandling.

1 dose lys af 1 min til lette smerter/skader
2 doser lys af 2 minutter til moderate smerter eller skader
3 doser lys af 3 minutter til svære smerter eller skader

Brug ikke WAVE RLT PEN i mere end 5 minutter af gangen. Hold en pause mellem hver behandling på ca. 1-3 minut eller til enheden er kølet lidt ned. Så undgår du overophedning af enheden.

WAVE RLT har med kraftige lys i specifikke bølgelængder samme positive effekt som lasere, bare uden bivirkninger og så er den beregnet til hjemmebrug. Du kan bruge WAVE RLT hver dag og flere gange om dagen. Cellerne kan kun optage den mængde lys de har brug for. Herefter vil de yde deres maximale arbejde, og du kan forhindre at dårlige celler dør eller nedbrydes.

Teknologien er baseret på NASA’s forskning og undersøgelser viser, at behandling med rødt og infrarødt lys skaber energi til cellerne. Lysterapi kaldes også LLLT (Low light laser therapy) eller photon lysterapi. Nogle kalder det også LTS – Light therapy system, eller RLT (Red Light Therapy)Kært barn mange navne.

Du vil mærke effekten på din hund efter meget få behandlinger!

Overblik:

  • Mindre stivhed og spænding
  • Trigger-points – brug WAVE RLT PEN på akupunktur punkter
  • Smertelindrende på gamle skader, gigt osv.
  • Stor effekt på stressede dyr
  • Led behandling
  • Øget restituering i muskler og led
  • Øger Blodcirkulationen og fjerner affaldsstoffer
  • Heler skader op til 200% hurtigere
  • Behandler inflammationer effektivt
  • Hurtigere sårheling og mindsker ar-dannelse o.m.a.
  • Behandling fra 30 sekunder -3 minutter
  • Har ingen bivirkninger og kan bruges af alle over 18 år. Brug altid beskyttelses briller og kig aldrig direkte ind i lyset
  • Kan bruges på alle dyr og mennesker

 

Tekniske specifikationer:

Lavet i rustfrit stål
Vægt : 200 gram
Dimensioner: 25 mm x 125 mm
Levetid på LED chip: 50.000 timer
Har 2 effektive bølgelængder 2 x 454 nm & 910 nm
Effekttæthed (Irridiance): 205 mW/cm2 helt tæt på huden – det vigtigste tal. Dette tal viser hvor meget kraft produktet sender ind i vævet!
Pulserende lys med 10 Hz

Klasse 2 laser

Indeholder:

WAVE RLT Pen Green 1.0
Rejsetaske
2 stk genopladelig batterier
Oplader
USB kabel
Beskyttelsesbriller
Pudseklud til glasset
Strop til WAVE RLT Pen 2.0

 

Spørg altid din dyrlæge hvis din hund har en skade!

Yderligere information

Vægt 600 g
Skip to content