Luger’s Superfood – Rig på kylling

kr.90,00

Luger’s  SUPERFOOD – rig på kylling

Luger’s SUPERFOOD rig på kylling er et komplet foder beregnet til voksne hunde. Fersk kød og animalske produkter fra kylling,  oksekød og svinekød er gode kilder til let fordøjeligt protein, som er rigt på essentielle aminosyrer. Friske grøntsager og frugter, er et vigtigt element i en ordentlig kost til hunden.

  • 36% kylling (hjerter, kød, lever, maver)
  • 26% oksekød (hjerter, maver, kød)
  • 18% svinekød (lunger, kød, lever, nyrer)
  • rigt på mannan-oligosaccharider, β-glucaner, lecithin, cikorie inulin

Produceret ved en lav tørretemperatur, der garanterer opretholdelse af høj næringsværdi af råvarer, samtidig med at mikrobiologisk sikkerhed opretholdes.

Posen indeholder 1 kg

140 på lager

Varenummer (SKU): 17820100 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

En komplet tørret hundefoder til voksne hunde i alle racer – opskrift rig på kylling.

Sammensætning:

kylling 36% (hjerter, kød, lever, maver), oksekød 26% (hjerter, maver, kød), svinekød 18% (lunger, kød, lever, nyrer), kyllingefedt, æg, ærtestivelse, tørrede gulerødder, glycerin af vegetabilsk oprindelse, mineralske stoffer, pulveriseret cellulose, psylliumfrø, tørret ølgær (indeholdende præbiotika: mannanoligosaccharider og β-glucaner), lecithin, cikorieinulin (præbiotisk), tørret rosmarin 0,02%.

Analyse:
råprotein – 35 %, råfedt – 16 %, råaske – 7 %, råfibre – 3 %, fugtighed – 15 %.

Tilsætningsstoffer: tilsætningsstoffer med ernæringsmæssig egenskaber/kg:
Vitamin D3 – 450 IE, E-vitamin – 40 mg, Zink (zinkoxid) – 30 mg, Mangan (mangan-(II)-oxid) – 2 mg, Kobber (kobber-(II)-sulfatpentahydrat) – 0,4 mg, Jod (belagt, granuleret, vandfri calcium iodat) – 0,3 mg).

Teknologiske tilsætningsstoffer:
Naturlige antioxidanter (tocopheroler, rosmarin ekstrakt)

 

Luger’s luft tørret hundemad rig på kylling

Luger’s med kylling er et komplet tørret foder til voksne hunde af alle racer, der dækker deres daglige næringsbehov. En særlig innovativ produktionsmetode baseret på skånsom tørring og passende valg af råvarer gør foderet let at fordøje og ideelt egnet til voksne hundes ernæringsmæssige behov. Den varierede og værdifulde sammensætning af oksekød og svinekød, som er en kilde til protein og essentielle aminosyrer, giver en række næringsstoffer og teksturer, der effektivt stimulerer fordøjelsesprocesserne. Fedtsyrer fra n-6 og n-3 familierne er en fremragende kilde til energi og stoffer. Maden er formuleret til at indeholde alle de nødvendige mineraler, herunder calcium og fosfor, som hjælper til korrekt interaktion mellem skelet- og muskelsystemerne. Tilsætningen af grøntsager, psyllium, brygersgær og rosmarin regulerer fordøjelseskanalens funktion og påvirker funktionen af alle systemer og organer hos en voksen hund. Så længe du følger den anbefalede mængde mad, din hund spiser, er der ingen risiko for at blive overvægtig eller fed. Der kan være en hvid belægning på produktet, hvilket er resultatet af den naturligt forekommende krystallisation af kødingredienser. Det påvirker ikke fødevarens kvalitet.

EN REVOLUTION I KARMAENS VERDEN!

Kan du stadig ikke beslutte, hvilket foder der er bedst for din hund – vådt eller tørt? Vi har den perfekte løsning til dig! Lugers tørrede foder er et moderne koncept til fodring af voksne hunde baseret på en innovativ produktionsproces, der involverer tørring af kød og animalske produkter med varm luft. Ud over det, så indeholder foderet frugt og grøntsager, der perfekt supplerer hundens kost med værdifulde ingredienser, der påvirker kroppens funktion. Desuden er produktet også blevet beriget med værdifulde funktionelle additiver. Inulin, psyllium og tørret brygersgær forbedrer intestinal peristaltik. Lecithin har en beskyttende virkning på hver levende celle i hundens krop, og rosmarin har antioxidantegenskaber.

Yderligere information

Vægt 1100 g
Skip to content