DOGSOME Merinould Hue Sort

kr.299,00

DOGSOME Merinould hue

100% Dansk design
Kun de bedste materialer bliver brugt til Dogsome produkter.

Huen er miljøvenlig, da den er fremstillet af naturens eget materiale, den fine merinould. Ulden har mange fordele, som kunststoffer ikke kan hamle op med: Den er temperaturregulerende og bevarer sin isoleringsevne, selv hvis den bliver våd. Fra naturens side er den antibakteriel, og så hæmmer den dårlig lugt i tøjet.

Merinoulden i denne hue er omhyggelig forarbejdede og det er derfor de færreste, der vil opleve, at den kradser.

  • Lækre kraftig fleksibel hue.
  • Findes i størrelsen One size som passer alt fra 55-62 / S-XL
  • Vaskeanvisning 30 gr, (Vaskes gerne i vaske-pose/net). eller vaskes i hånden.
  • 100% Merinould fra New Zealand

5 på lager

Varenummer (SKU): DS-merinould-hue-sort Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Varm dig i stil med den skønne hue, der er lavet af den fineste Merino uld, hentet direkte fra New Zealand’s maleriske landskab. Denne luksuriøse uld er kendt for sin utrolige blødhed og naturlige varmeegenskaber, der vil holde dig behageligt varm selv på de koldeste dage.

Merino uld brugt til huen er bæredygtigt indsamlet og forarbejdet med omhu, og det er naturligvis åndbart og temperaturregulerende. Det betyder, at du kan bære denne dejlige hue året rundt, og den vil føles fantastisk hver gang.

Ulden har mange fordele, som kunststoffer ikke kan hamle op med: Den er temperaturregulerende og bevarer sin isoleringsevne, selv hvis den bliver våd. Fra naturens side er den antibakteriel, og så hæmmer den dårlig lugt i tøjet.

Fang din egen bløde, varme sky af New Zealand med vores skønne Merino uldhue i dag. Bestil nu og oplev den ultimative komfort og stil!

Yderligere information

Vægt 500 g
Skip to content