Tilbud

Wave RLT Pen 2.0

kr.1.319,20

En nem og effektiv måde at behandle med lysterapi.

Wave RLT Pen 2.0 arbejder med 5 forskellige bølgelængder og en kraft på 300 mW/cm2. Den arbejder i 5 lag i huden og har hele 900 nm som den dybeste bølgelængde. Den eneste der findes på markedet og yderst effektfuld. Du kan afkorte behandlingstiden og stadig få den fulde effekt. Udviklet af Cavaleros.

Smart meget stærk lysterapi-pen til akutte eller kroniske lidelser som kræver behandling.

Hele 5 bølgelængder samlet i en kraftfuld lysterapi pen:
Rødt lys: 630 & 660nm
Dyb rød: 710 nm
Nær infrarød: 850 nm & 900 nm

Klasse 2 laser

Dansk-manual-WAVE-RLT-PEN

2 på lager

Varenummer (SKU): Wave-PEN Kategori:

Beskrivelse

OBS. Pen 2.0 arbejder med hele 5 bølgelængder!  630 nm og 660 kan tydeligt ses og lyser meget kraftigt, 710 nm er langt svagere og 850 og 900 kan slet ikke ses med det menneskelige øje. Det betyder ikke at DIODERNE er gået i stykker.

WAVE RLT Lysterapi Pen– får dig eller hund (eller hest) til at yde og præstere bedre

Wave RLT Lysterapi kan bruges før og efter træning for at forhindre skader. Din hund vil være i stand til at arbejde og restituere bedre efter behandling med systemet. Det kræver kun 1-3 min i hvert område men giver stor effekt på den lange bane!

Produkterne fra Wave RLT læner sig op af de mange tusind studier der er lavet på området for at give dig et produkt som virker!

Ved at samle 5 bølgelængder i LED-laserdioder tæt sammen, får hvert område de rette bølgelængder, som de studier der er lavet på området. Det er vigtigt at give 850 & 900 nm nærinfrarød i hele området du vil behandle da det har den kraftigste effekt på kroppen og cellerne!

Wave RLT bruger de bølgelængder der er lavet flest forsøg med 630, 660 nm rødt lys, 710 nm dybrødt lys & det kraftige og effektfulde 850 og 900 nm nær-infrarøde lys! Wave RLT bruger ikke det blå lys da det er det svageste lys og bruges mest til at bekæmpe acne med på hudpleje-klinikker.

Wave RLT Pen 2.0 kommer med 3 funktioner: Du kan tænde de mindre lysbølger alene 630, 660 & 710 nm, eller du kan tænde for de stærkeste 850 & 900 nm eller du kan tænde alle laserdioder samtidig.

WAVE RLT Pen 2.0 har med kraftige lys i specifikke bølgelængder samme positive effekt som lasere, bare uden bivirkninger og så er den beregnet til hjemmebrug. Du kan bruge WAVE RLT hver dag og flere gange om dagen. Cellerne kan kun optage den mængde lys de har brug for. Herefter vil de yde deres maximale arbejde, og du kan forhindre at dårlige celler dør eller nedbrydes.

Teknologien er baseret på NASA’s forskning og undersøgelser viser, at behandling med rødt og infrarødt lys skaber energi til cellerne. Lysterapi kaldes også LLLT (Low light laser therapy) eller photon lysterapi. Nogle kalder det også LTS – Light therapy system, eller RLT (Red Light Therapy)Kært barn mange navne.

Du vil mærke effekten på din hund efter meget få behandlinger!

Overblik:

  • Mindre stivhed og spænding
  • Trigger-points – brug WAVE RLT PEN på akupunktur punkter
  • Smertelindrende på gamle skader, gigt osv.
  • Stor effekt på stressede dyr
  • Led behandling
  • Øget restituering i muskler og led
  • Øger Blodcirkulationen og fjerner affaldsstoffer
  • Heler skader op til 200% hurtigere
  • Behandler inflammationer effektivt
  • Hurtigere sårheling og mindsker ar-dannelse o.m.a.
  • Behandling fra 30 sekunder -3 minutter
  • Har ingen bivirkninger og kan bruges af alle over 18 år. Brug altid beskyttelses briller og kig aldrig direkte ind i lyset
  • Kan bruges på alle dyr og mennesker

Pulse Wave mode (PW) er blevet rapporteret at være mere effektiv end Continuous Wave mode (CW). Ved pulsering afgiver den 10 Hz. Må ikke være tændt mere end 5 minutter – den slukker selv og du skal holde en pause indtil den ikke er varm – hvis du ikke holder pause er der fare for overophedning.

Tekniske specifikationer:

Lavet i rustfrit stål
Vægt : 200 gram
Dimensioner: 30 mm x 126 mm
Levetid på LED chip: 50.000 timer
Har 5 effektive bølgelængder 630 nm, 660nm, 710 nm, 850 nm  & 900 nm (710 nm ses svagt at det menneskelige øje, 850 nm og 900 nm er usynlig for det menneskelige øje)
Effekttæthed (Irridiance): 300 mW/cm2 – det vigtigste tal. Dette tal viser hvor meget kraft produktet sender ind i vævet!
Pulserende lys med 10 Hz

Klasse 2 laser

Indeholder:

WAVE RLT Pen 2.0
Rejsetaske
2 stk genopladelig batterier
Oplader
USB kabel
Beskyttelsesbriller
Pudseklud til glasset
Strop til WAVE RLT Pen 2.0

 

Spørg altid din dyrlæge hvis din hund har en skade!

Yderligere information

Vægt 600 g