STATERA Stomach-Reset

kr.69,00

STATERA Stomach-Reset er et velsmagende tilskud i tabletform, udviklet til at understøtte bakteriefloraen i hundens tarmsystem, samt bidrage til en forbedret afføringskonsistens opstået efter en ubalance i fordøjelsessystemet.

Naturproduktet Psyllium husk indeholder tarmstimulerende virkestoffer substanser og bekæmper lind / løs-afføring hos hunden ved at absorberer vand, og derved forbedre konsistensen på tarmindholdet.

STATERA Stomach-Reset indholder probiotika Calsporin®, der bidrager med levedygtige sporer af bacillus subtillis. Disse sporer stimulerer den gavnlige  endogene mikrobiota og understøtter en velfungerende fordøjelse samt nærringsoptaget i tarmsystemet.

Indholdet af agrimos (Saccharomyces cerevisiea), tilfører et højt indhold af mannan-oligo-saccharider og beta-glucaner, der bidrager til en blokering af uønskede bakterier i fordøjelsessystemet, samt en understøttelse af hundens immunsystem.

Når en ubalance i hundens fordøjelse opstår og medfører lind / løs- afføring, vil vigtige vitaminer og mineraler hurtig blive opbrugt. STATERA Stomach-Reset sikrer hundens evne til at optage vitaminer og mineraler, samt opfylder det ekstra behov, der kan opstå ved en ubalanceret fordøjelse.

STATERA Stomach-Reset anbefales efter brug af STATERA Instant DiaStop, ved akut opstået fordøjelsesproblemer med efterfølgende lind / løs afføring hos hunden.

Indhold: 20 tabletter.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): Statera-stomach-reset Kategorier: , ,

Beskrivelse

SAMMENSÆTNING

Psylliumskaller, calciumphosphat, Agrimos (manno-oligosaccharid og -glucaner), diglycerider af fedtsyrer, magnesiumstearat.

DAGLIG DOSERING

Dag 1: Instant DiaStop pasta
Dag 2 til dag 7: Mave-nulstillede tabletter

0 – 10 kg: 1 tablet (800mg)
10 – 20 kg: 2 tabletter (1600mg)
>20 kg: 3 tabletter (3200mg

ANALYSTISKE BESTANDDELE

Råprotein 2,1 %
Råfibre 48,8 %
Råfedt 4,7 %
Råaske 5,4 %

Yderligere information

Vægt 50 g
Skip to content